Etusivu    Kuulumisia    Eros    Galleria    Muistoissa    Vieraskirja    Linkit

 

Syyskuu 2012

Kuvia Vilistä (ja vähän Eroksestakin) mökillä 8 vkoa vanhana.Pojat yhdessä metsäretkellä.Mikähän tuosta on mennyt..?Vili samoilee.Mamma on selvästi perannut tässä kalaa.Oi kun päijänne on kaunis!Sinne on pakko hypätä...... ja sitten on olo kun uitetulla koiralla!Tässä neuvotellaan mitä tehtäisiin seuraavaksi.Eros-pappa pitää minusta hyvän huolen.Aallot lyövät rantaan ja Viliä vähän pelottaa.Välillä täytyy istua.Eepi-pappa haistelee taivaan tuulia.Eros.Välillä pitää levähtää, että jaksaa taas ihmetellä maailmaa.

 

Vili 3,5 kk iässä.

 

19.6.2012

Eepin Jengi saa kaivattua vahvistusta, kun Eroksen tyttären poika Vili (Jessfein's Heartbreaker) liittyy porukkaan. Vili ja siskonsa Sani ovat syntyneet 16.5.2012. Alla pari kuvaa lapsosista, Jessfein sivuilla lisää!

 

Marraskuu

Eroksesta on tullut pappa! Eepin tytär Fifi sai pentuja elokuun lopussa Jessfein-kennelissä. Alla muutama kuva lapsosista, Jessfein sivuilla lisää!

 

Syyskuu 2010

Kesä on takana, Eepin Jengi vietti sen suurimmaksi osaksi mökillä. Alla muutamia kuvia jengin kesälomasta.Erokselle kauniit maisemat ovat näköjään sydäntä lähellä...
Varsinainen taivaanrannan maalari!
Dani on juuri istahtamassa kuistille katselemaan maailman menoa.Dani kuistilla.Dani harrasti mökillä ahkerasti vuorikiipeilyä..!

Eros otti loman ihan levon kannalta...
Vahdinvaihto!


Maaliskuu 2010


Surullisia uutisia Eepin Jengiltä tällä kertaa - Napo kuoli 8. päivä helmikuuta 2010.

Napon poismeno tapahtui minulle täytenä yllätyksenä. Napo oli minulle niin rakas kaveri että haluan kertoa ne kohtalokkaat loppuvaiheet.

Napo alkoi oireilla noin kuukautta ennen, en vaan osannut lukea sitä heti. Napo oli välillä syömättä ja taas toisella kerralla söi ihan normaalisti. Ajattelin että se ei tykännyt ruuastaan, kun haimme eläinlääkärilta senioriruokaa, kun Däni ja Napo olivat ruvenneet lihomaan. Sitten arvelin, kun Napo pelasi vaan ruokansa kanssa, että haetaan samaa koiranruokaa mitä ne on syöneet aikasemmin, mutta sama homma jatkui. Sanoin Veijolle, että vien Napon lääkärille, kun en keksi mikä sitä vaivaa.

Tilasin ajan Vammalassa toimivalta Eläinklinikka Viksulta, jossa aina käymme poikien kanssa, ja sain ajan seuraavalle päivälle. Siellä huomattiin, että Napon sydän lyö miten sattuu, ilman minkäänlaista rytmiä. Seuravaksi otettiin verikoe ja se näytti että tulehdusarvot olivat koholla ja hieman anemiaa, muut arvot olivat normaalit. Napo sai niskaan antibiottipiikin ja mukaan antibioottipillerit. Minulle sanottiin, että vie Napo pikimmiten sellaiseen paikkaan, missä voidaan ottaa ekg ja ultrata sydän.

Tampereelta löysin kolme sellaista paikkaa ja otin sen mistä sain nopeimmin ajan; se oli eläinlääkäriasema Veter. Tuskallisen odotuksen jälkeen pääsimme Napon kanssa sinne 2. päivä helmikuuta klo 10.30 aamupäivällä. Meidät otti vastaan erikoiseläinlääkäri Tapio Palolahti. Hän sanoi, että parhaan tuloksen saa ultralla, joten ajeltiin karvoja vähän, että saatiin hyvä näkyvyys. Ruudulle tuli kuva Napon sydämestä. ihan säikähdin, kun katselin sitä. Toinen puoli oli paljon isompi kuin toinen. Nyt sydämen lyöntirytmi oli tasainen, mutta sieltä kuului vingahtava sivuääni. Sitten tuli paperille pitkä rivi numeroita ja kirjaimia joita en ymmärrä, mutta lopussa luki: "Doppler; mitr. läpässä suuri takaisinvirtaus".

Lääkäri sanoi että tämäntyyppinen vika tulee yleensä nopeasti. Kysyin mikä tämäntyyppisessä vaivassa on ennuste, minusta se näytti ja kuulosti pahalta. Palolahti ei vastannut kysymykseeni, vaan kertoi että nämä on hyvät lääkkeet ja niitä on varaa vielä vahvistaa ajan myötä. Hän sanoi, että jo kahden päivän päästä rupeaa parannusta näkymään.

Napo alkoi toipua vasta kolmantena päivänä selvästi ja neljäntenä päivänä se oli jo niin miestä, että laittoi kovasti haukkuen rusakot tuolla takatontilla järjestykseen ja söi jo oma-aloitteisesti. Turvotus laski ja Naposta tuli ihan normaalin näköinen, kun nesteet poistuivat kehosta. Ja halusi ottaa vielä iltatikunkin makupalaksi - annamme sellaiset pojille joka ilta.

Mutta viidentenä päivänä Napo ei halunnut syödä ja makaili vaan, kävi kyllä muiden kanssa ulkona. Napo oli heikossa kunnossa, liikkuminen oli huonoa ja vettäkin Napo joi makuultaan. Ruokin Napoa Nutriplusgeelillä ja muilla herkkuruuilla lusikalla suuhun. Hän murisikin minulle, että en kyllä syö, mutta sain ruokaa ja lääkkeet menemään.

Kun koitti sitten maanantai, soitin Veteriin kysyäkseni olisko mitään vielä tehtävissä. Sieltä vastattiin, että puhelintunti kyseiselle lääkärille on tiistaina. Mutta Napo kuoli maanantaina kello 13.00 kotona ihan rauhallisesti.

Sain sitten hoitavan lääkärin kiinni tiistaina puhelintunnilla ja hän sanoi minulle, että Napoa ei olisi ollut mitään mahdollisuutta pelastaa edes heillä. Hänen arvionsa oli, että aluksi lääkkeet olivat ruvenneet auttamaan, mutta sitten sydänlihakseen oli tullut joku joka vei.

Heinäkuu 2009Eepin Jengi nautiskelee kauniista Suomen suvesta.
Kiitokset kuvista Katja Stoltzenbergille! 

 

*

 

Eroksen poika Reinteckel's Carlos sai kolmannen voittajaluokan ykkösensä Heinolan mejä-kokeissa 24.5. ja tuli näin jälkivalioksi. Eepin Jengi onnittelee!

 

 


Helmikuu 2009

 

Eros esiintyi ensimmäisen kerran veteraaniluokassa Rauman ryhmänäyttelyssä 21.2.09. Eikä hassummin ollenkaan, sillä Eepi oli Rotunsa Paras Veteraani, Paras Uros 4, sekä loppukilpailuissa näyttelyn toiseksi kaunein veteraani (BIS-vet2).  Kiitos Eepin esittämisestä Pepitalle!

Kuva Eepistä Rauman näyttelyistä löytyy TÄÄLTÄ.

 

*

 

Eroksen tytär Jessfein's Fidele puolestaan käväisi Tallinnassa INT-näyttelyissä perjantaina 13.päivä. Vaikka 13 ja perjantai ei kuulosta uskomuksien mukaan hyvältä, niin Fifille ja Einille päivä oli hieno. Fifi sai ensimmäisen CACIBinsa, sekä Eestin SERTin ja oli vielä Rotunsa Paras. Fifi on siis nyt myös EST MVA. Eepi onnittelee tytärtään hienosta saavutuksesta!


 

***

 

Tammikuu 2009

Eepin jengi on sitä mieltä, ettei heidänkään suut tuohesta ole ...

 

Taas on vuosi vaihtunut ja pojilla pyyhkii hyvin. Eros täyttää helmikuussa 8-vuotta ja pääsee ensimmäisen kerran esiintymään veteraaniluokassa. Napo puolestaan täytti juuri 10 vuotta ja Dänikin tulee helmikuussa 11-vuoden ikään. Hieman on Napolla ja Dänillä tullut harmaita hapsia, mutta se ei menoa haittaa :) Däni ei ole vieläkään uskonut, ettei vanhan herran kannata hyppiä pöydälle, jaloissa on samanlaiset vieterit kuin ennenkin. Pojat kävivät eläinlääkärillä tarkastuksilla, samalla reissulla putsattiin kaikkien hampaat, Däni sai antibioottikuurin ientulehdukseen ja Napolta leikattiin selästä rasvapatti, joka ei ollut pahanlaatuinen. Nyt Napolla on karvaton laikku selässä ja se olikin hieman koomisen näköinen. Uusi vuosi ja uudet kujeet... saas nähdä mitä vuosi taas tuo tullessaan!

 

Napo  ja Eros kuikuilee takana

 

 

***

Joulukuu 2008

 

 

 

Hetki on taas vierähtänyt, mutta kerrataanpa uutisia,

niin uusia kuin vanhempiakin ;)

 

Eroksen tyttärestä Jessfein's Fidelestä tuli Suomen Muotovalio 24.8.08, Fifi sai toisen tarvittavan Mejä-tuloksensa (AVO2). Fifi pyörähti myös Ruotsin maalla itsenäisyyspäivänä näyttelyissä, ollen PN4 ja saaden SERTin, eli Fifi on nyt myös Ruotsin Muotovalio! Titteliriviä koristaa FIN MVA & S MVA,           Onnittelut Eini ja Fidele!

***

 

Pojat Däni, Napo ja Eepi kävivät eläinlääkärintarkastuksella. Eepi porskuttaa edelleen hyvänvointisena ja pysyy kuosissaan ja hyvässä kunnossa erikoisruoallaan. Napolla ja Dänillä sen sijaan löytyi sydänääniä, Napolla sydänääniä oli enemmän kuin Dänillä, mutta onhan näillä herroilla jo ikääkin.

***

 

Netistä löytyi kuvagalleria, jossa Eepi ja tyttärensä  Veera (Reinteckels Contraudedottir) olivat näyttelyissä Tallinnassa 18.8.2007. Eepillä oli kotiintuomisinaan ROP ja SERT ja titteliriviin tuli sillä reissulla lisää EST MVA-arvo.  Veera puolestaan oli VSP ja sai myös SERTin ja CACIBin, saaden samalla EST & KANS MVA-arvot omaan titteliriviinsä!                         Kuvagalleria löytyy täältä.

 

Eros ravasi Rotunsa Parhaaksi

 

Veera ravasi itselleen VSP-sijoituksen

 

 

**********

 

Syyskuu 2008

 

Eepin Jengin kotisivujen osoite on muuttunut, uusi osoite on helpompi; www.eepinjengi.kopteri.net/

***

Myös Eepin jengin emäntä, Sirkka, on saanut toiminalleen uudet sivut, jotka löytyvät täältä; www.nahkalompakot.fi

 

 

**********

Elokuu 2008

 

Eroksen jälkeläisillä on ollut menestystä myös elokuussa. Zenetta's My Trubadur oli ROP ja sai SERTin ja Zenetta's My Tiffany oli VSP saaden myös SERTin Valkeakosken koiranäyttelyissä 24.08.2008.                Onnea Torsti ja Tyyne!

 

***

Jessfein's Fidele kävi nuuskuttelemassa Pöytyällä MEJÄ-kokeissa 10.08.2008, tuloksella AVO2 36 pistettä! Hienoa Fifi!

 

 

**********

Heinäkuu 2008

 

Eroksen tyttäret piipahtivat näytelmissä hienoilla tuloksilla:

Zenetta's My Tinkerbell Isojoella 12.7.PN1 SERT ja VSP ja samalla Tinkku saavutti Suomen Muotovalion arvon!

 

Fidele puolestaan piipahti 19.7.Pöytyällä, ollen komeasti PN1 ja saaden samalla kolmannen SERTinsä, sekä oli hienosti vielä ROP ja RYP1! Eepin Jengi onnittelee molempia tyttäriä!

***********

 

Eepin jengi on saanut kesän kuluessa uudet kotisivut ja uuden nettiosoitteen:  www.kopteri.net/koti/siru.sirunen/

 

 

Eepi + jengi ovat viettäneet kesää välillä mökkeillen,  poikia kävi tapaamassa tuttavamme Sari Mäkelän mittelspitz neiti, Cola. Kaveruksilla näytti olevan paljon juttua keskenään. Laidasta laitaan .. ;)

 

Pelkästään lomailuun Eepi ei kuitenkaan ole tyytynyt, vaan Eepi nuuskutteli itsensä Suomen Jälivalioksi kolmannella tarvittavalla VOI1-tuloksella 12.6. Köyliössä.                Titteliriviä koristaa nyt myös FIN JVA-arvo!

Ensin vaihdettiin kuulumisia.. (kuvat Sari Mäkelä)
.. Sitten vähän kisailtiin, mutta missä järjestyksessä..?

 

 

 

 

 

Sivujen copyright Sirkka Savikangas ellei toisin mainita